Hauer XB-Bionic – a teljesen új prémium homlokrakodó generáció

A statzendorfi telephelyen immáron 55 éve fejlesztjük és gyártjuk a homlokrakodókat, valamint a munkaeszközöket. A Hauer termékeket az évtizedes tapasztalatunknak és az ügyfélközelségnek köszönhetően kiemelkedő gyakorlati alkalmazhatóságuk és legmagasabb minőségük különbözteti meg. Ennek megfelelően magasra tette a lécet a fejlesztő csapatunk, amikor az új homlokrakodó generáció tervezésébe fogott: „Egy még jobb és hatékonyabb megoldást kell találnunk az ügyfeleink számára, hogy a rakodási feladatokat minden nap élvezettel végezhessék el.“

Egyedülállóan stabil rakodógém- és keresztmerevítő-konstrukció, amely az összes mozgó alkatrésznek és a vezérlőelemeknek, valamint a billentő munkahengereknek is védelmet nyújt. Ahhoz, hogy ezt lehetővé tegyük, az X-kinematikával – azaz mozgástani elvvel – egy teljesen új és egyedülálló mechanikus párhuzamvezérlést hoztunk létre. Ezzel és az XB Bionic számos további újításával új mércét határoztunk meg a homlokrakodók területén.

A MI SZAKÉRTELMÜNK KIHOZZA TRAKTORJÁBÓL A CSÚCSTELJESÍTMÉNYT.

  • Csúcsminőségű kidolgozottság, tartósság és hosszú élettartam garantálják a termék gazdaságosságát
  • Minimális helyigény – a legnagyobb rálátási szög a munkaterületre

KIROBBANÓ ERŐ ÉS KOMFORT A NAPI BEVETÉS MINDEN KÖVETELMÉNYÉHEZ.

  • A billentő munkahenger működésének újragondolásával a munkahenger lehető legnagyobb erejét használhatjuk
  • Az új TBS-HV konzolrendszer a felfekvési pontoknak és a 60 mm átmérőjű csapoknak köszönhetően a különösen nagy erőhatások átvitelére optimalizált.
  • Eredeti HAUER munkaeszközök teljes választéka mezőgazdasági, kommunális és erdészeti munkákhoz is
  • Teljes személyre szabhatóság az opcióknak köszönhetően

 

 

További információk: www.hfl.co.at